| +FOLLOW | DASHBOARD |
Monday, January 28, 2013, 7:00 AM
Alive Tour :*


Tekan gambar untuk lebih jelas ^^

Finally, BigBang Alive Tour ended safely. :) Yellow Ocean for the background. Proud VIP. :*

The moment when GD choose Malaysia as his memorable country. :D 
Love, Shairah :)



Monday, January 7, 2013, 3:23 AM
What happen?
Assalamualaikummmmmm. :) And Haiiiiiii too. How's your new year? Is it great? Good ^.^ Since last year, 2012, aku tak update blog sampai sekarang kan? Now, I just wanna share something.., something yang tak penting pun. -.- Macam mana cuti akhir tahun aku? Apa aku buat sepanjang cuti tu? Apa aku buat masa tahun baru yang tepat pukul 12.00 malam tu kan? What happen?.......

Haih... cuti aku takdelah best mana. Start je cuti, bermulalah episod yang sangat memboringkan pada tahun 2012. Setiap hari, kerja yang sama je. Bangun, tengok tv, internet, internet, internet, tidur. Bangun, tengok tv, internet, internet, internet, tidur. --' Nampak boring dia kan? Hmm memang boring. Masa malam tahun baru tu, tepat pukul 12.00 malam, perkara pertama aku buat, hahaha aku tangkap gambar. Gambar pertama pada tahun 2013. xD Hmm tu jelah kot. Semua aku dah jawab kan? :) Now tengah tunggu kakak bawak laptop aku pergi repair. Aigoo, problem pulak laptop tu. --'' Sekarang guna laptop abang. So, kalau tiap-tiap hari share laptop, tak best kan? Ada limit-limit masa yang tak syok tu. T.T

Anddddddd, about Mnet, I thought BigBang will not win any categories. But.....I was wrong. Come on, takkan lah BigBang tak menang satu pun kan? Nonsense! Tahu takkkkk, BigBang menang banyak malam tu. Yeyy! ^^ Tengok tak? Tengok tak? :))) Heee, they're mega super totally awesome! Serious talk! Hehehe I'm proud being one of the VIP. :D So in love with them. xD Haish, annoy dah aku ni. --' Haha sorry. Ouh and, this year I'll sitting for PMR. Haha wa pendek tapi budak pmr weh! -.- Hmm good luck ah Shairah!

Peace! Bye bye. :)

Profile
A girl with a huge big dream. A girl who loves food and chocolate and apple. A girl who still admit that she strong enough even though she get hurts easily. A girl who loves to laugh. A girl who is extremely fussy and choosy. A girl who is easily forgive. Yellow and Purple is her favorite colour. A girl who hate to be ignored. A daughter to a parents. A youngest of 4 siblings. A girl who is born on April 18.1998. So this is it. Something about me who is a girl named Nur Shairah Bt. Kamarulazam. Thanks for being here. Do read do follow :)
Love
❤ People appreciate my existence ❤ Bigbang
Tagboard
Leave your blog's url :)

Affiliates
Credits
Blogskin created by Eclair-x.

Best viewed in 1026 x 768 pixels screen resolution, Mozilla Firefox.

Oldposts